TriDeas: Models virtuals, models reals | Diari Maresme buy imitrex 100mg buy genuine viagra australia nexium online sampling buying wellbutrin online xenical buy uk
dimecres, 23 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

TriDeas: Models virtuals, models reals

Foto: Models de TriDeas

Tres maresmencs estan impulsant triDeas, un servei que ofereix una impressió tridimensional low-cost mitjançant filaments de plàstic biodegradable, utilitzant programari lliure. Segons assenyalen des del seu bloc, els clients de triDeas podran obtenir per un preu econòmic l’objecte físic d’un model dissenyat de forma virtual des de casa.

La finalitat de triDeas és potenciar una biblioteca de models i objectes sota llicències lliures. Per això, el projecte oferirà facilitats i condicions especials per als usuaris que desitgin imprimir els seus propis models si alhora els decideixen compartir utilitzant també llicències lliures. Segons avancen, també generaran material didàctic i activitats per donar a conèixer i assessorar a les persones interessades en aquestes tecnologies de fabricació.

Actualment, han decidit impulsar una campanya de Crowdfunding a través de goteo.org, una xarxa social de microfinanciació, per obtenir fons per dur a terme el projecte.

1 comentari per a “TriDeas: Models virtuals, models reals”

  1. […] Rodriguez i Dani Losada són tres mataronins que estan impulsant una cooperativa per dur a terme el projecte triDeas, un servei que mitjançant filaments de plàstic biodegradable ofererirà la possibilitat […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per