Twitter ja parla català | Diari Maresme xeloda buyers sinemet online canada buy cialis 20mg uk nitrofurantoin uk buy methotrexate cheapest
dissabte, 16 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Twitter ja parla català

'El regal' de Cuesta | Imatge: Twitter

Un dels impulsors del Twitter en català, el periodista Albert Cuesta, ha confirmat aquest dimecres 20 de juny que aquesta xarxa social ja està disponible en la nostra llengua, almenys per al 96% d’usuaris que han intervingut en la seva traducció. Cuesta confirma així els terminis que, en aquest sentit, va avançar ara fa un mes. Malgrat tot, l’empresa encara no ho ha anunciat formalment a l’espera d’enllestir els darrers detalls tècnics.

Segons avança Cuesta, la data prevista per al llançament públic amb la interfície de Twitter en català és el proper 5 de juliol, sempre que la traducció estigui enllestida a temps en aquesta data. El mateix periodista recorda des del seu compte de Twitter que la traducció de la pàgina web “és només el primer pas”, perquè encara queden per traduir les aplicacions mòbils, les pàgines d’ajuda i altres apartats. També, Cuesta ha fet públic “un regal” que va rebre fa vuit mesos per part d’un desconegut de Madrid a través de la proposta #twitterencatala, que consisteix en una versió catalana del popular ocell de la xarxa social.

Finalment, el periodista ironitza en relació a la recent polèmica sobre el català de la franja aragonesa assenyalant que “ara potser haurem de començar a reclamar el #twitterenaragonesoriental”.

1 comentari per a “Twitter ja parla català”

  1. Isabel ha dit:

    També el maresmenc Laureà Folch ho comentava ahir al seu Twitter https://twitter.com/LaureaFolch/status/215352734319251456 i avisava al periodista Albert Cuesta que no està actiu per a tots els usuaris https://twitter.com/albertcuesta/status/215350923214602242

    M’alegra comprovar que hi ha gent al Maresme compromesa amb la nostra llengua, amb ganes i força per innovar, i que col·labora de forma altruista per el desenvolupament del català a Internet.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per