buy abilify in canada orlistat south africa buy retin a micro where to buy how to buy aricept online where to buy cialis in toronto canada
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Infants replantaran arbres en un turó cremat

L'incendi al Turó | Foto: ADF Alt Maresme

La branca de Castors i Llúdrigues de l’Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda, format per nens i nenes d’entre 6 a 8 anys, han decidit plantar arbres a la zona que es va cremar al Turó de Gràcia, molt aprop de l’ermita, arran d’un petit incendi que va tenir lloc el passat 12 de març. El foc es va originar just en acabar l’horari de Cau i els mateixos infants, que van veure les flames i les tasques d’extinció del foc, van decidir en aquell moment que hi anirien a plantar arbres.

Per això, junt amb els seus caps, el proper cap de setmana aniran a plantar els arbres que els mateixos infants han cuidat, així com plantes remeieres i aromàtiques, que han cedit els Agents de Defensa Forestal (ADF) de l’Alt Maresme. També han convidat a l’AEiG Pau Claris de Barcelona a participar del projecte.

Els membres de l’Agrupament Escolta pinedenc han assenyalat que “el més important de l’activitat és potenciar la idea de defensar la natura i el medi més proper que treballem des de la nostra entitat”, tot recordant que aquest acte va néixer com a proposta dels propis infants del Cau de Pineda.

Les plantes i arbres | Foto: Cau Pineda

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per