diumenge, 26 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Centre Innova aposta per l’Start-up Catalonia

Imatge:

Imatge: Start-up Catalonia

El Centre Innova de Pineda de Mar participa en el Start-up Catalonia, Xarxa d’acceleradores, un programa de suport al creixement de les noves empreses amb menys de 5 anys d’evolució amb l’objectiu ajudar-les a créixer d’una forma “més ràpida i més sòlida”. El programa, que serà presentat el proper 1 d’octubre als empresaris pinedencs, està impulsat per ACCIO, l’Agència per a la competitivitat de l’empresa, de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Centre Innova de Pineda.

El programa s’adreça a empreses en els seus primers anys d’evolució amb un producte o servei innovador, i vol ajudar-les a créixer amb diverses vies de suport: tutorització, mentoratge, activitats de networking, formació, assessorament, cerca de finançament, innovació, internacionalització i l’enfortiment dels equips humans. Entre d’altres, les empreses que hi participin comptaran amb 72 hores d’assessorament i d’un seguiment per part d’un tutor amb experiència en la creació i creixement d’empreses.

El Centre Innova (C/ Torres Quevedo, 16. Polígon industrial Mas Roger) ha convocat una xerrada informativa sobre el programa Start-up Catalonia per al dia 1 d’octubre, de 10.00 a 12.00 h.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per