can you buy zantac over the counter in australia where can i buy arimidex and nolvadex retin a micro mail order buying differin online buy viagra in nyc
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Baixen temperatures i augmenta la inestabilitat

.

.

Comencem amb un cap de setmana que estarà marcada per una baixada dels termòmetres i un augment de la inestabilitat arreu de Catalunya.

Divendres hem començat amb un dia molt tranquil amb temperatures al voltant dels 22ºC de mínimes i unes màximes que podrien arribar als 27ºC a la costa i fins als 29ºC cap a l’interior. El dia restarà serè fins a darreres hores del dia on els núvols començarien a guanyar terreny, de moment sense precipitacions. Pel que fa a l’estat de la mar, esperem un onatge pràcticament nul, amb una mar molt plana a tota la costa del Maresme. Les temperatures de l’aigua del mar es troben a 25.5ºC i la tendència en els propers dies serà a la baixada. El vent bufarà entre feble i moderat al llarg del dia.

.

.

La jornada de dissabte serà molt més inestable. Esperem que el matí comencin a arribar cada vegada més núvols, a partir de mig matí el cel podria quedar completament tapat. Podria començar a ploure cap al migdia tot i que encara no queda massa clar on es situarà el gruix de les precipitacions. De moment semblaria que seria les comarques del nord-est on més aigua rebria tot i que el Maresme quedaria al límit, possiblement les poblacions del nord del maresme quedarien dins de la zona de ruixats intensos, mentre que el sud de la comarca es quedaria una mica més al marge d’aquests ruixats que puntualment podrien descarregar amb moderada o forta intensitat. Al llarg de la nit els ruixats es centrarien a la costa central llavors si que podria rebre la totalitat de la comarca tot i que els ruixats ja no serien tant intensos. El Servei Meteorològic de Catalunya ja ha donat un avis per intensitats de precipitacions a moltes comarques de Catalunya, entre elles el maresme, a més s’indica que els ruixats anirien acompanyats de tempesta i fins i tot pedra. Les temperatures tendirien clarament a descendir i la mar es podria remoure considerablement cap al nord de la comarca especialment. El vent seria variable amb intensitats entre febles i moderades.

.

.

Diumenge continuaria la inestabilitat al llarg del dia, més persistent durant el matí on podrien quedar restes de ruixats, al llarg del migdia tendirien a desaparèixer tot i que quedarien quedant molts núvols. Diumenge tindríem vents més febles i un onatge que continuaria donant onades de mig metre a un metre d’alçada al llarg de la costa del Maresme.

En propers dies la inestabilitat continuarà present amb nosaltres amb unes temperatures que no acabaran de remuntar i que possiblement ja quedin tocades tant les màximes com les mínimes al llarg del que queda d’estiu.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per