zithromax buy online australia buy generic zyban online buy retin a online canada retin a gel buy online australia buy generic crestor
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Barcelona i Calella s’agermanen pel Challenge

Foto: Jordi Estruch

Foto: Jordi Estruch

El Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona ha acollit aquest divendres la presentació del 5è Challenge Barcelona-Maresme, Campionat d’Espanya de Triatló de llarga distància. Es tracta d’una prova esportiva plenament consolidada que se celebrarà el proper 6 d’octubre i que ha esdevingut una cita clau del calendari europeu d’aquest esport.

Aquesta cinquena edició de la prova comptarà amb un nou rècord de participació: 1.350 triatletes de 36 països, entre professionals i amateurs, el 70 per cent dels quals són estrangers. Molts d’ells posaran el punt i final a la temporada a Calella prenent part en la prova més reconeguda a nivell internacional al nostre país.

La prova constarà de 3.000 m de natació amb sortida i arribada a la platja de Calella, 180 km de ciclisme i una marató de 42 quilòmetres amb inici a la platja de Calella, passant per Pineda de Mar i amb final a la platja de Calella. Enguany, el triatló internacional comptarà amb un cartell de luxe. Andrej Vistija, actual campió d’Europa de llarga distància, participarà en l’actual edició acompanyat per l’alemany Markus Fachbach, 4t a la passada edició del Challenge Roth, i la triatleta austríaca Eva Wutti.

Durant la presentació, el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha avançat “l’èxit” d’una prova amb una gran repercussió internacional i que “projectarà la capacitat organitzativa de les entitats i municipis de Catalunya en esdeveniments d’elit”. Segons Ivan Tibau, El Challenge és un dels esdeveniments esportius més complets que acull el nostre país, perquè associat amb l’esport hi ha un “impacte turístic cabdal per Calella, la comarca i el país”. També, durant l’acte, s’ha presentat l’acord entre els Ajuntaments de Barcelona i Calella sota la imatge de ‘Barcelona/Calella, Territori Triatló’, encaminat a “agermanar les dues ciutats amb uns valors compartits”, segons ha subratllat l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

A l’acte també han assistit Josep Salom, diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona; Miquel Àngel Martínez, president del Consell Comarcal del Maresme; Xavier Amador, director de relacions institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona; José Hidalgo, president de la Federació Espanyola de Triatló; Jesús Lluís Andreu, president de la Federació Catalana de Triatló, i Agustí Pérez, director del Challenge Barcelona-Maresme.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per