buy viagra israel buy metformin 1000 mg online order promethazine codeine canada kamagra oral jelly australia paypal furosemide purchase
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU tem que l’Estat ‘tanqui en fals’ la Riera

Foto: Arxiu

Foto: Arxiu

La senadora de la comarca del Maresme Montserrat Candini (CiU) ha reclamat al ministre d’Agricultura i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, que “no tanqui en fals” el projecte d’execució de canalització de la riera d’Arenys de Munt perquè “encara presenta deficiències”. En aquest sentit, Candini ha presentat una bateria de cinc preguntes en les que exigeix “una explicació urgent” per part del Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient i la finalització del projecte. A més, la portaveu adjunta ha subratllat que “suposa una autèntica irresponsabilitat per part del ministeri que s’hagi deixat d’executar una part tan important com és el pont que creua la riera i dóna accés a la zona industrial”.

La senadora convergent també ha destacat que “és inadmissible que no hi hagi encara un projecte complementari d’urgència de canalització de la Riera d’Arenys de Munt per solucionar els problemes provocats pel trencament del col·lector“. Per últim, t0t i que s’ha mantingut una reunió amb la responsable de la Direcció General de l’Aigua de l’esmentat ministeri, Candini ha lamentat que “la resposta ha estat un ‘no’ administratiu a la problemàtica plantejada”.

Les preguntes:

1. Per què es vol donar per tancada l’execució del projecte de Canalització de la Riera d’Arenys de Munt si presenta deficiències i no s’han fet els acabats contemplats al projecte?
2. Per quin motiu els tècnics del ministeri que van visitar l’obra per tancar el projecte de canalització de la riera d’Arenys de Munt van donar-hi el vist i plau?
3. Per què no es dóna resposta a la petició d’un projecte complementari d’urgència de canalització de la Riera d’Arenys de Munt per solucionar els problemes que provoquen el trencament del col·lector?
4. Per què s’han deixat d’executar parts importants del projecte com el pont que ha de creuar la riera per donar accés a la zona industrial?
5. Pensen destinar els recursos necessaris per executar la totalitat del projecte de canalització de la riera d’Arenys de Munt i solucionar els problemes detectats?

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per