buy clomid next day delivery tamoxifen citrate pct buy can you buy nolvadex over the counter in australia buy ranitidine 150 mg mail order generic viagra
dimarts, 14 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CUP denuncia intent de ‘pelotazo’ urbanístic

Aj. Arenys Munt | Foto: Arxiu

Aj. Arenys Munt | Foto: Arxiu

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) d’Arenys de Munt ha rebut “amb sorpresa” la ruptura d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de les negociacions en la recerca d’un govern estable al municipi maresmenc. A través d’un comunicat, la CUP assegura que “aquest govern hauria continuat abaixant el deute municipal (fins ara en més de 2 milions d’euros), abaixar impostos, aturar hipermercats, democratitzar pressupostos i ordenances, municipalitzar serveis abaixant costos i millorant la seva prestació, modernitzar el funcionament del consistori i aturar la desviació de diners públics a mans privades”.

Davant l’anunci d’una moció de censura pactada per l’oposició (CiU, ERC i PSC) per desbancar Josep Manel Ximenis (CUP) de l’alcaldia, la Candidatura d’Unitat Popular ha manifestat avui que les exigències de CiU per continuar recolzant el pacte amb ells suposaven “un pilotasso urbanístic” perquè, segons asseguren, s’hauria impedit preguntar als veïns com voldran pagar la urbanització de la Riera, s’haurien assignat les places de funcionaris a dit i mantingut privilegis il·lícits a una part dels treballadors municipals”. Des de la Candidatura d’Unitat Popular d’Arenys de Munt han afegit “si no haurà estat l’autoritarisme del que acusen l’Alcalde el que ha impedit fins avui la plasmació de tals irregularitats”.

Per últim, la CUP ha emplaçat als republicans a “reprendre les negociacions per tancar un pacte de govern al servei del poble basat en la racionalització de la despesa, la municipalització dels serveis, l’aposta pel petit comerç, la consolidació de la modernització de l’Ajuntament i l’actuació ferma davant tot tipus d’irregularitats”.

1 comentari per a “CUP denuncia intent de ‘pelotazo’ urbanístic”

  1. […] i Unió (CiU) d’Arenys de Munt ha sortit al pas davant les “greus acusacions” efectuades per la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), assegurant que aquestes són […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per