can u buy clomid uk where to buy hoodia s plus in malaysia meclizine order online yasmin purchase cafergot tablets online
dissabte, 22 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desarticulen una banda de falses clavelleteres

Foto: Mossos d'Esquadra

Foto: Mossos d’Esquadra

Sis dones entre 29 i 59 anys, totes elles de nacionalitat espanyola i veïnes de Blanes i Tordera, han estat detingudes pels Mossos d’Esquadra com a presumptes membres d’una banda que es dedicava a cometre múltiples delictes i furts. Segons han informat fonts de la Policia catalana, el grup va ser detingut a Blanes i Lloret de Mar quan els agents van detectar un augment dels delictes i les faltes de furt comesos per dones que venien clavells. La major part de les víctimes eren turistes o gent gran, als quals les clavelleteres se’ls hi acostaven amb l’excusa de vendre un clavell, moment en el qual, aprofitaven per sostreure els diners de la cartera quan la treien per pagar. Més concretament, les dones posaven el ram de flors sobre la cartera perquè la víctima perdés el seu contacte visual i li sostreien els diners de l’interior. Per fer-ho, utilitzaven la bossa de plàstic dels clavells a la qual feien dos forats per poder passar els dits i agafar el botí.

Després d’obrir una investigació, els agents de la comissaria de Blanes van concloure que les autores dels furts formaven part d’un mateix grup de dones perfectament organitzades i estructurades. Sempre actuaven en zones amb gran afluència de turistes on els hi resultava més fàcil furtar diners i petits objectes electrònics, com ara mòbils o ipads. Quan eren detectades per la policia, anaven a una altra zona. Algunes vegades, quan eren descobertes, també es canviaven de roba, agafaven més clavells i tornaven a buscar més víctimes. Quan acabava el dia es tornaven a reunir i marxaven de la població.

Davant les evidències i les nombroses denúncies recollides per aquesta pràctica, els agents van detenir dijous passat, 18 de juliol, les sis integrants de la banda. Les detingudes, que tenen antecedents, van passar el dia següent a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs, però els va imposar la mesura cautelar de no apropar-se al nucli turístic de Lloret en un període de dos mesos.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per