cheap orlistat online uk buy nizoral shampoo buy retin a online uk buying viagra in the uk over the counter can i buy kamagra in uk
dimarts, 21 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Divendres’ fins dimecres a Malgrat

.

.

El programa ‘Divendres‘ de TV3 ha instal·lat aquesta setmana el seu gran plató televisiu a la plaça de l’Església de Malgrat de Mar. Des d’aquest indret el periodista mataroní Espartac Peran condueix les habituals connexions en directe amb les entrevistes a veïns i veïnes de la localitat. Alguns dels temes que la Televisió pública catalana tractarà són les Mines de Can Palomeres i els ratpenats, l’explorador Fèlix Cardona, la Festa dels Empestats, el fesol del ganxet, l’escarola i la pagesia, així com el matemàtic Anton Aubanell i les bombolles gegants. També, ‘Divendres’ recordarà Xesco Boix, i donarà algunes recomanacions de diverses rutes per visitar llocs emblemàtics de Malgrat.

.

.

D’altra banda, l’escriptor Màrius Serra amb la seva secció ‘Paraules en Ruta’ ha repassat aquest dilluns la forma de parlar i les dites més populars de Malgrat de Mar, amb les aportacions de veïns i veïnes del poble. El magazín de sobretaula, que condueixen els periodistes Xavi Coral i Espartac Peran, visita cada setmana un poble, des d’on es tracten temes d’interès general, nutrició, història, llengua, visites en directe, recomanacions i propostes de rutes del municipi en qüestió. L’equip del programa serà a Malgrat fins el proper dimecres.

.

.

Per altra part, aquesta setmana és especialment mediàtica per a Malgrat de Mar doncs el programa és ‘Els optimistes’ de Catalunya Ràdio, que presenten en Manu Guix i l’Àngel Llàcer, es farà el proper divendres des del Centre Cultural malgratenc. Aquest espai restarà obert a les persones interessades a assistir-hi com a públic a l’emissió en directe del programa. Segons han avançat els responsables del programa, durant l’emissió s’entrevistarà a diferents entitats i veïns i veïnes i entitats del poble.

Fotos: Vicens Tomàs | Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per