cheaper than lexapro order generic viagra overnight buy ventolin online uk nizoral buy online zovirax ointment online canada
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘El Gran Gatsby’ inaugurarà Festival de Cannes

Fotograma: ‘El gran Gatsby’

La 66 edició del Festival Internacional de Cinema de Cannes ja ha anunciat el títol que inaugurarà oficialment el certamen el proper 15 de maig en el Gran Teatre Lumière encara que no competirà per la Palma d’Or. La pel·lícula escollida ha estat l’esperada versió de El gran Gatsby a càrrec de l’australià Baz Luhrmann, el famós director del musical postmodern Moulin Rouge. La seva projecció serà en 3D i serà la segona vegada que el certament francès obra amb una pel·lícula amb efectes de tridimensionalitat, tal com havia fet abans amb la cinta d’animació digital Up (2009, Pete Docter).

Aquest film és una nova adaptació del clàssic homònim de la literatura escrit pel nord-americà Francis Scott Fitzgerald l’any 1925 en què es relata la dimensió tràgica de Jay Gatsby durant els feliços anys vint del passat segle a la Costa Est dels Estats Units a partir del testimoni d’un amic seu, Nick Carraway. El Gran Gatsby serà interpretat en aquesta ocasió per Leonardo DiCaprio, que prendrà el relleu a qui va encarnar aquest paper en la versió de Jack Clayton de l’any 1974, Robert Redford.

Joan Millaret Valls

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per