kamagra jelly uk cheap obagi tretinoin cream 0.1 buy online vytorin 10/20 online how to buy viagra without seeing a doctor buy kamagra online uk
diumenge, 19 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PSC protesta no assistint a la Fira del Ram

Edició anterior de la Fira del Ram | Foto: Aj. Tordera

El PSC de Tordera ha anunciat que no assistirà aquest divendres 22 de març a l’acte de inauguració, ni a cap dels actes de la Fira del Ram del 2013, com a protesta al que consideren un “engany” de l’alcalde. Segons els socialistes, en el passat Ple de Pressupostos el seu grup va demanar al Plenari una mesura extraordinària per passar la partida destinada a l’edició d’enguany de la Fira a l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris (OASC), tenint en compte els moments difícils que estan passant moltes famílies del municipi. Tordera, amb prop de 2.000 persones aturades, moltes d’elles de llarga durada, presenta actualment una taxa d’atur d’un 22%.

Segons asseguren els socialistes torderencs, en un principi se’ls va comunicar que la partida dedicada a la Fira del Ram no calia tocar-la, ja que es podia obtenir la mateixa quantitat per incrementar la partida a l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris. Malgrat això, el PSC Tordera ha denunciat a través d’un comunicat que en el ple del passat 21 de març “hi ha una transferència de partides que no respecta el que se’ns va dir”. Per aquest motiu, el grup socialista, “en desacord amb la política pressupostaria de l’equip de govern, i com a protesta, ha decidit no assistir l’acte de inauguració, ni a cap dels actes de la Fira del Ram”.

Per últim, els socialistes han assenyalat també que, tot i que valoren “positivament” l’esforç per donar vitalitat i un nou enfocament de proximitat a la Fira per dinamitzar-la, han conclòs que “no podem permetre les mentides de la màxima autoritat municipal, ni podem permetre el menyspreu continu del mateix a la oposició”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per