online viagra australia retin a micro gel 0.1 for purchase tadalafil tablets online kamagra bulk buy xenical purchase canada
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

En alerta pels forts vents

Retirada d'un arbre caigut | Foto: C.C.M.

Retirada d’un arbre caigut | Foto: C.C.M.

Els forts vents que s’han viscut durant aquest cap de setmana al Maresme ha mantingut en guàrdia a les forces de protecció civil. Entre els col·lectius que han estat treballant per evitar danys a la població, hi ha les agrupacions de defensa forestal (ADF’s) que han mobilitzat 54 voluntaris per realitzar tasques de prevenció i de suport a altres forces de seguretat. Tot i que la nostra comarca no ha estat de les més afectades pel temporal de vent, els voluntaris de les ADF, bombers, policies i altres serveis municipals han hagut d’intervenir en moltes ocasions per evitar mals majors a la població. Les principals actuacions han estat la tallada i retirada de desenes d’arbres caiguts arreu de la comarca, i l’extinció d’un incendi de matolls que es va declarar a la zona de la deixalleria de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar.

Per altra banda, aquest dissabte a la tarda Protecció Civil ha tancat la Prealerta del pla Procicat en considerar que s’ha reduït la probabilitat i l’afectació per forts vents, excepte a l’Alt Empordà on ha mantingut l’avís per la possibilitat de fortes ratxes de vent.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per