Exposició d’Enric Casasses a Sant Pol | Diari Maresme suhagra 100 buy online india best place to buy nolvadex pct buy levitra from india how to purchase accutane online zofran buy online uk
diumenge, 24 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Exposició d’Enric Casasses a Sant Pol

Autor: Enric Casasses

El Museu de Pintura de Sant Pol de Mar inaugurarà el proper diumenge 3 de febrer l’exposició Qui’Sigut que mostra dibuixos, llibretes manucrites i objectes d’Enric Casasses. A la mateixa mostra també es poden veure edicions de col·laboració. Com a peça central s’exposa el text i dibuixos originals de la ‘Cosa aquella’. El mateix acte d’inauguració acollirà una acció poètica musical de l’Anna Maluquer i Marc Egea.

Enric Casasses | Foto: Viquipèdia

A més, el dissabte 23 de febrer, a les 21.30 h., s’oferirà un concert recital amb Enric Casasses (veu) i Feliu Gasull (guitarra); i el diumenge 17 de març una jornada de ‘Llibretes obertes’ amb Enric Casasses i Jordi Cornudella.

Per altra banda, amb motiu de l’exposició s’ha editat un facsímil de Tannoiic Amandul Ejantaixí.

La inauguració de la mostra serà el proper diumenge 3 de febrer a 2/4 d’1 del migdia al Museu de Pintura de Sant Pol de Mar. L’horari d’obertura de l’exposició és dissabtes de 6 a 8 de la tarda i diumenges d’11 a 2 del migdia.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per