can you buy prednisone over the counter for dogs buy retin a from canada kamagra online australia paypal buy zestril online is exelon buying pepco
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La calor té els dies comptats

.

.

Comencem el darrer cap de setmana d’octubre amb temperatures per sobre de la mitjana. Tindrem un ambient de Setembre quan estem a punt d’acabar l’octubre. Aquest cap de setmana farem ja el màxim, a partir d’aquí la situació canvia de manera dràstica.

Així doncs divendres toca parlar de temps parcialment ennuvolat amb unes màximes una mica més altes que les de dijous degut a la gran quantitat de núvols que hem tingut. Aquests núvols podran acompanyar-nos al llarg del dia i fins i tot no es descarta alguna gotellada. Les màximes no variaran gaire, per tant ambient càlid per estar a finals d’octubre. Pel que fa a l’estat de la mar, l’onatge serà superior al mig metre d’alçada en molts casos i es que tindrem mar de fons i vents moderats que afectaran la comarca al llarg del dia i part del cap de setmana.

.

.

De cara a dissabte, el vent i la mar de fons continuarà present, fins i tot podria haver més mala mar tot i que amb tendència a finals del dia a minvar tot plegat. Pel que fa a la nuvolositat, esperem un matí amb algunes boirines o núvols baixos. Al llarg del dia aquests núvols podrien arribar a trencar-se tot i que sempre amb restes de núvols. Les temperatures no variaran gaire.

.

.

Diumenge continuarem amb la mateixa tònica, temps tranquil, marcat per les temperatures elevades superiors als 25ºC a la majoria de poblacions de la comarca i unes mínimes que amb prou feines baixarien dels 16ºC a la costa i dels 14ºC a l’interior. Novament dia d’intervals de núvols, a estones més espessos, a estones més trencats però que faran un diumenge variable. El vent semblaria que tendiria a encalmar i l’onatge també.

En propers dies, sembla que les temperatures pròpies de la tardor podrien arribar entre dimarts i dimecres. En alguns casos temperatures més de 5ºC per sota de les que tenim actualment. A més, l’arribada d’aquest fred en alçada, vindria acompanyat d’algunes precipitacions. Encara resten massa dies per concretar tot plegat, però ara si que sembla que l’ambient càlid que estem tenint té els dies comptats.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per