propecia online store buy promethazine in mexico generic famvir online purchase nolvadex australia buy kamagra 100mg oral jelly
diumenge, 23 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’alcalde contradiu al ple i cobra la paga

Ajuntament | Foto: Arxiu

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Sant Cebrià de Vallalta ha denunciat que l’alcalde socialista Pere Vega ha decidit cobrar la paga de Nadal, tot i que en el darrer ple es va acordar que no la cobraria i que aquesta quantitat es destinaria a serveis socials del municipi.

A través d’un comunicat, la CUP recorda que el passat 29 de novembre va presentar una moció instant l’alcalde a “donar exemple” en un context de “desafecció cap a la classe política” i renunciar a la paga extra de 1.550 euros en solidaritat amb els treballadors municipals als quals enguany se’ls ha suprimit.

Segons manifesten en el seu escrit, l’alcalde entén que renunciar és un acte voluntari, que l’acord del ple no l’obliga a acatar la moció i que l’agrupació municipal del PSC ha secundat que cobrés la paga de Nadal. En aquest sentit recorden que Vega insisteix – com ja va fer durant el ple – que ja s’ha rebaixat el sou un 25%, però des de la Candidatura d’Unitat Popular subratllen que “aquesta mesura formava part del seu programa electoral”.

Finalment, la CUP considera que “la decisió de l’alcalde de vulnerar l’acord d’un ple és un menyspreu al sistema democràtic que marca un precedent inquietant a l’hora de desobeir la voluntat popular”.

1 comentari per a “L’alcalde contradiu al ple i cobra la paga”

  1. […] de Sant Cebrià de Vallalta, Pere Vega (PSC), ha sortit al pas davant el comunicat de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) que denunciava que l’alcalde, en cobrar la […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per