sildenafil citrate where to buy xenical buy uk celebrex cheap buy metformin hydrochloride uk buy depo provera online canada
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Any Espriu, a la C-32

Cartell Any Espriu | Foto: Aj. Arenys Mar

Cartell Any Espriu | Foto: Aj. Arenys Mar

Fa uns dies, Arenys de Mar ha instal·lat uns plafons a l’autopista C-32 que relacionen el municipi maresmenc amb la celebració de l’Any Espriu. Els rètols s’han instal·lat a l’entorn de les sortides 111 (en sentit Barcelona) i 109 (en sentit Girona) de la C-32, que donen accés a Arenys de Mar. En aquests rètols es pot distingir clarament el logotip de l’Any Espriu i les paraules ‘Sinera’ i ‘Arenys’.

Fonts de l’Ajuntament han assenyalat que amb aquesta actuació les persones que circulen per l’autopista en direcció Barcelona podran assabentar-se que Arenys de Mar està “estretament relacionada” amb la celebració de l’Any Espriu, tal i com està succeint amb les nombroses activitats que està programant la vila per donar a conèixer l’obra d’aquest destacat poeta català. La instal·lació dels dos panells informatius ha anat a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) i Abertis Autopistas, després que el govern municipal en fes la petició en el marc de la comissió de l’Any Espriu.

1 comentari per a “L’Any Espriu, a la C-32”

  1. moises ha dit:

    Si teniu qualsevol http://www.accident.cat en la via publica, estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot i sense cap cost pel servei!!!

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per