buy retin a cream australia buying minocin online xenical online store is it safe to buy viagra online in canada get proscar prescription online
diumenge, 19 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat exposa el Fons Fèlix Cardona

.

Una part del Fons Cardona | Foto: Arxiu

Després d’un procés que es va iniciar fa uns dos anys, l’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar acull des de dissabte passat l’exposició ‘Catalans a l’Orinoco. Fèlix Cardona Puig‘. La mostra, un treball conjunt de l’Arxiu Municipal de Malgrat i el Museu Etnològic de l’Ajuntament de Barcelona, vol donar a conèixer la figura de l’explorador malgratenc, considerat el més important del segle XX a Veneçuela.

Foto: Aj. Malgrat

Foto: Aj. Malgrat

Fonts municipals han recordat que l’exposició és fruit d’un procés que es va iniciar amb l’adquisició del Fons Cardona. El consistori va adquirir als hereus de l’explorador un extens llegat, format per una gran quantitat de fotografies, plànols, mapes, quaderns de viatge, documents sonors, pel·lícules, la seva biblioteca personal i objectes indígenes. Durant els darrers dos anys, s’ha portat a terme una exhaustiva i acurada tasca per inventariar, classificar, digitalitzar i catalogar tot el Fons Fèlix Cardona. Aquest procés ha donat pas ara a l’exposició, a través de la qual, els malgratencs i malgratenques tenen l’oportunitat de descobrir la figura de Cardona. L’acte d’inauguració de la mostra va aplegar unes 160 persones als jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.

Fèlix Cardona | Foto: Arxiu

Fèlix Cardona | Foto: Arxiu

L’exposició ‘Catalans a l’Orinoco. Fèlix Cardona Puig’ es podrà visitar a la Sala Polivalent de l’Arxiu Municipal del carrer de Mar fins el 29 de desembre. Una part de la mostra, la dels 11 plafons, serà itinerant i es podrà veure a diferents municipis catalans i, fins i tot, a Itàlia gràcies al Museu Etnològic de Barcelona.

Horaris de visita:

-Del 17 d’agost al 15 de setembre
Laborables: de 10:30 a 13:30 i de 19 a 21 h
Dissabtes i festius: de 19 a 21 h

-Del 16 de setembre al 29 de desembre
Laborables: de 10:30 a 13:30. Dijous no festius: de 17 a 19h
Dissabtes no festius: de 18 a 20h
Festius: de 10:30 a 13:30h

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per