finasteride 5mg buy purchase colchicine online can i buy propecia in canada confido buy med viagra online
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tres maresmencs volen fer cim a l’Himàlaia

.

.

“Som decidits i afrontem les dificultats sense por”. Aquesta Llei Escolta es pot aplicar sens dubte al repte que s’ha proposat la cap del Cau de Pineda, Lluna Martí, juntament amb altres dos alpinistes de l’Alt Maresme, una alpinista de Camprodon i un sherpa nepalí. Es tracta d’una expedició de Montaltrek que vol fer el cim de l’Island Peak, de 6.189 metres, al massís de l’Everest.

Foto:

L’Island Peak

L’equip, que marxarà el proper 5 de novembre cap a terres del Nepal, està format per l’esmentada Lluna Martí – que pujarà amb el foulard del Cau pinedenc -, acompanyada per Sisco Calopa, Lluís Casas, Carme Solà i en Sange Sherpa, de nacionalitat nepalí. La tornada a casa serà el proper 29 de novembre.

L’expedició farà un llarg recorregut fins prop del Camp Base de l’Everest. També tenen previst pujar al Kala Pattar, un cim de 5.580 metres d’altitud, i el Gokio, de 5.337 m.; i fer una ruta per aquesta regió nepalí. Des d’aquesta zona, els membres de l’equip podran admirar els impressionants paisatges dels cims més alts del planeta, com el Lhotse de 8.501 metres, o el mateix Everest de 8.848 metres; el sostre del món, en una zona formada per geleres.

L’equip estarà acompanyat en tot moment d’un guia, en Sange Sherpa, que per cert, parla català, i d’un equip d’intendència durant tota l’ascensió. L’Agrupament Escolta i Guia Montpalau de Pineda ha desitjat “tots els encerts necessaris” per dur a terme aquesta aventura, i ha enviat “tota l’energia” perquè aquest equip català pugui pujar al cim de l’Island Peak. En aquest sentit, el mateix Cau ha avançat que des de Pineda faran l seguiment que la tecnologia i les condicions els permetin.

Fotos: Viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per