is zoloft cheaper than lexapro where to buy cephalexin for dogs get propecia online nizoral anti dandruff shampoo online viagra mail order canada
dilluns, 16 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Proposen la Medalla de la Ciutat per a la UGT

Joan Mora | Imatge: D.M.

Joan Mora | Imatge: D.M.

L’alcalde de Mataró, Joan Mora (CiU), ha proposat que la Medalla de la Ciutat li sigui concedida al sindicat Unió General de Treballadors (UGT) amb motiu de la celebració aquest any del seu 125 aniversari i, també, al fet que la capital del Maresme va ser la població on es va gestar el sindicat un any abans de la seva fundació en un congrés a Barcelona el 1888. A partir de la proposta, segons estableix el Reglament d’Honors i Distincions de l’Ajuntament a Mataró, s’iniciarà un expedient administratiu i posteriorment l’atorgament de la distinció l’haurà d’aprovar el Ple.

L’alcalde mataroní fer aquest anunci en el transcurs de l’acte de presentació del llibre d’UGT ‘El fil roig’, que va tenir lloc divendres passat, a la tarda, a Can Palauet amb la presència del secretari general d’UGT Catalunya, Josep M. Álvarez; el secretari general d’UGT Maresme, Lluís Torrents; i el regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey. Abans de fer pública aquesta concessió, Mora va informar de la proposta a tots els grups municipals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per