nolvadex purchase canada viagra where to buy in india buy tetracycline 500mg online buy ventolin uk clindamycin topical buy online
dimecres, 18 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

PP Tordera: ‘Retallades en seguretat’

Urbanitzacions Tordera Foto: Arxiu

Urbanitzacions a Tordera | Foto: Arxiu

En una intervenció en el darrer Ple municipal, el portaveu del grup municipal del Partit Popular (PP) de Tordera, Xavier Martín, va intervenir per denunciar que en els darrers anys la plantilla de policia local ha disminuït “considerablement”. Segons va assenyalar, a inicis d’any es van amortitzar dues places, i aquest 2013 han marxat tres policies i només se n’ha incorporat un. Martín va afegir que aquestes dues places “no han estat cobertes tot i estar pressupostades”. Segons el portaveu popular “en seguretat es retalla dues vegades, una a principis d’any quan s’eliminen places, i una altra vegada durant l’any quan no es cobreixen”.

El PP Tordera també van preguntar si es cobririen baixes de llarga durada per malaltia, “tal i com han fet a Palafolls” ja que el Reial Decret del govern central sobre contractació de personal sí que ho permet. Durant la seva intervenció, el mateix regidor popular es va mostrar “preocupat” pel fet que aquesta falta de personal “implica que moltes vegades la ciutadania culpi a la policia quan la disminució de seguretat es deu només a una decisió política”. En aquest sentit, Xavier Martín va reiterar “la necessitat de cobrir les baixes i no eliminar més places per poder donar un servei de qualitat a la ciutadania”.

El PP també es va interessar pel servei que es presta a les urbanitzacions “ateses les queixes de molts veïns per la falta de presencia policial”. En aquest sentit, aquesta setmana els populars entraran una instancia per conèixer “torn per torn” el servei que s’ha donat a les urbanitzacions”. Per últim, el Partit Popular de Tordera ha avançat que proposarà al govern municipal que en els propers pressupostos “no s’eliminin més places i s’inclogui almenys una plaça per cobrir baixes de llarga de duració”. També han demanat que es cobreixi la plaça que quedarà vacant l’1 de febrer de 2014 i que “es treballi amb previsió per cobrir possibles noves marxes”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per