retin a order uk ordering zithromax online buy accutane cheap order promethazine codeine canada colchicine purchase online
dissabte, 21 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Primer Fòrum Ciutadà de Llavaneres

.

.

Un grup de llavanerencs ha organitzat el primer Fòrum Ciutadà de Llavaneres, una iniciativa que pretén dinamitzar la participació ciutadana a la vida política del poble. A través d’un comunicat informen que volen assolir dos objectius principals. Per una banda, elaborar un ‘document de bon govern‘, consensuat amb tots ells grups polítics del poble, en el qual s’hi recullin “els mínims que garanteixin una correcta gestió municipal sigui quin sigui el grup que governi a Llavaneres”. Per altra banda, volen convocar el poble a participar als Fòrums ciutadans, uns debats amb els regidors de l’ajuntament, en els quals “el protagonisme l’ha de tenir la gent del carrer”. Segons avancen, en els fòrum hi haurà un tema d’àmbit local del que “en volem portar un entès”, i després s’obrirà un debat amb els assistents sobre el tema que més els pugui interessar. Per aquest primer Fòrum han proposat ‘L’esport al poble’.

Taula al carrer | Foto: Fòrum ciutadà

Taula al carrer | Foto: Fòrum ciutadà

L’organització ha convidat a tots els grups de l’ajuntament i, de moment, a l’espera de la resposta dels regidors del govern (CiU i PP), compten amb la col·laboració i compromís d’assistència d’ERC, Unió Democràtica, Gent de Llavaneres, PSC i SOS Llavaneres. El primer Fòrum Ciutadà tindrà lloc el proper diumenge 7 de juliol, a les 12 del migdia, al Parc Municipal de Ca l’Alfaro. Des del seu grup al Facebook , aquest grup de llavanerencs donen a conèixer les seves activitats que, entre altres informacions, recullen algunes queixes de la ciutadania presentades a la seva taula al carrer.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per