purchase meclizine online proventil hfa inhaler online buy real viagra in bangkok lamisil once where to buy trazodone buy uk
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Primera cursa Sant Silvestre a Calella

Foto: Arxiu

Foto: Arxiu

Calella estrenarà el diumenge 29 de desembre, a les 10 del matí, la primera edició de la Cursa popular Sant Silvestre’ ‘La calellenca‘. La cursa, de 5 quilòmetres, tindrà lloc al Passeig Manuel Puigvert. La Sant Silvestre és una cursa atlètica amb recorregut urbà que es fa en moltes ciutats d’arreu del món l’últim dia de l’any, habitualment a la tarda, tot i que hi ha molta varietat horària i també de dies, com en el cas de Calella.

Cartell: 'La Calellenca'

Cartell: ‘La Calellenca’

La data límit d’inscripcions, que es poden fer a les oficines del Club d’Atletisme Calella i Calella Marxa o per ingrés bancari, és el proper divendres dia 27 de desembre. La inscripció, que té un preu de 8 euros, inclou esmorzar, beguda i un record de participació. La primera Sant Silvestre està organitzada conjuntament per ‘Calella Marxa’ i el Club d’Atletisme Calella, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella i l’empresa OH! Events.

La primera cursa de Sant Silvestre es va celebrar l’any 1925 a la ciutat brasilera de Sao Paulo. Porta el nom del pontífex Silvestre I que va ser santificat per ser el primer papat no martiritzat per l’Imperi Romà.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per