dimarts, 18 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Solucions definitives’ per a les platges

Una platja del Baix Maresme | Foto: Joan Sol

Una platja del Baix Maresme | Foto: Joan Sol (Arxiu)

El Consell Comarcal del Maresme (CCM), encapçalat pel seu president Miquel Àngel Martínez, alcaldes i regidors de 16 municipis maresmencs, s’han reunit amb la cap de la Demarcació de Costes a Catalunya, Maria Toledano, a la seu de l’organisme comarcal. Durant la trobada, Martínez ha demanat la creació d’un treball conjunt Costes-Generalitat-Consell Comarcal per trobar una “solució definitiva” als problemes que pateixen periòdicament els municipis de la costa del Maresme quan hi ha un temporal.

La reunió al Consell Comarcal | Foto: CCM

La reunió al Consell Comarcal | Foto: CCM

Des del Consell Comarcal assenyalen que la reunió amb la Demarcació de Costes ha estat motivada pel “neguit” dels municipis que veuen “amb impotència” com desapareixen les seves platges i que, també, es veuen afectats serveis i infraestructures litorals – especialment la via del tren i els passeigs marítims – cada vegada que pateixen un episodi de temporal marítim.

En aquest sentit, CCM i municipis maresmencs han reclamat es doni “prioritat” a aquest tema i que es treballi conjuntament des de les administracions per trobar-hi solucions definitives. Per la seva banda, la delegada de la Demarcació de Costes ha recollit les peticions maresmenques i s’ha compromès a estudiar el tema i a donar una resposta en el “mínim temps possible”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per