dijous, 25 de abril de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Un país normal’ arriba a Pineda i Calella

Encartellada | Foto:

Encartellada ‘Un país normal’ | Foto: Òmnium

Calella i Pineda de Mar han estat escenari de l’última acció que Òmnium Cultural Montnegre ha realitzat al territori en el marc de la campanya ‘Un país normal‘. Segons informa l’entitat, aquesta iniciativa se suma a l’encartellada multitudinària i massiva dels cartells que s’han editat per a “reivindicar l’exercici democràtic del dret de decidir de Catalunya”.

Una desena de voluntaris de l’entitat van ser els encarregats de distribuir i penjar els cartells pels comerços dels principals eixos comercials de les dues poblacions. Segons informa Òmnium Cultural Montnegre, aquesta encartellada en aquests dos municipis de l’Alt Maresme es va realitzar dissabte, al matí, obtenint una “molt bona acceptació” per part dels comerciants, a qui segons l’entitat es va tenir l’oportunitat d’explicar l’objectiu de la campanya que van posar en marxa el 27 d’octubre passat.

Un país normal

La campanya ‘Un país normal’ va arrencar amb l’estesa d’una gran pancarta al Gol Sud del Camp Nou al minut 17:14 del partit de lliga entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. L’endemà es va dur a terme una bustiada de mig milió de fulls volants en una seixantena de municipis de Catalunya, i que al territori es va concentrar en diversos barris i urbanitzacions on es van repartir 9.000 fulletons amb els diversos lemes de la campanya. ‘És normal portar-te bé amb els teus veïns’, ‘És normal que en un país nou es redreci tot allò que no funciona’, ‘És normal que un país aprofiti tots els seus recursos per viure millor’, són els últims missatges que s’han afegit als lemes d’una campanya que es proposa arribar als sectors indecisos de la població i que no són contraris al lliure i democràtic exercici del dret de decidir.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per