buy inderal canada cialis online paypal payment keppra order online nizoral shampoo online europe tadalafil buy online uk
dimarts, 17 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet Rock 014 presenta cartell

Foto de família del Canet Rock 014

Foto de família amb el cartell del Canet Rock 014

Trenta sis anys de la darrera edició, l’organització del renascut Canet Rock ha presentat aquest dimarts el cartell definitiu del festival canetenc que se celebrarà el proper 5 de juliol i que comptarà amb 12 hores d’actuacions en directe d’una quinzena de les millors bandes del país.

Els grups que han confirmat la seva participació són Manel, Mishima, Love of Lesbian, Gerard Quintana amb Quim Aresté, Els Amics de les Arts, Blaumut, Delafé y las Flores Azules, Els Pets, Gossos, The Pinkertons, Txarango, Caïm Riba i Joan Dausà, als quals s’hi afegeix com artista convidat Jaume Sisa, històric participant de l’antic Canet Rock. La composició definitiva del cartell està oberta a la incorporació d’una banda més, que sortirà de les que proposi el públic amb l’única limitació que siguin de Catalunya i estiguin en actiu. Fins el proper 1 d’abril, a les 12 h., les persones interessades poden enviar les seves propostes a través del web del festival. Les votacions finals s’obriran a partir de dimecres 2 d’abril i el públic podrà votar fins el dia 6 de maig.

Per altra banda, segons l’organització, el Canet Rock “serà molt més que un festival”. En aquest sentit han informat que el festival comptarà amb diversos espais perquè públics de totes les edats puguin amb activitats paral·leles on la festa, els concerts, la màgia i l’espectacle es donin la mà des de la tarda del 5 de juliol fins la matinada del dia 6.

L’inici de la venda d’entrades s’inicia aquest dijous 27 de març, al migdia, a través de diversos punts de venda. Els organitzadors han avançat que durant la primera setmana el preu de les entrades serà de 28 euros. Passat aquest període el preu definitiu serà de 33 euros.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per