can you buy proscar over the counter ciprofloxacin online propecia online singapore buy bactroban cream uk viagra spray online
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Compte enrere per al peatge tancat a la C-32

Peatge a Llavaneres | Foto: S.V.

Peatge a Llavaneres | Foto: S.V.

La Generalitat ha anunciat que a partir del proper 1 de gener s’implantarà un nou sistema de peatge tancat a l’autopista C-32 entre Mataró i Palafolls, i entre Sitges i el Vendrell. Mitjançant aquest sistema, l’usuari paga pel recorregut real que fa. Aquesta mesura comportarà reduccions en el peatge que arriben al 80 % en el recorregut Sant Vicenç-Arenys, al 60 % entre Sant Andreu de Llavaneres-Mataró Nord, 31 % entre Cubelles i Calafell, o al 27 % entre Sitges i Segur de Calafell. A diferència d’altres descomptes, aquest inclou tot tipus de vehicle i s’aplica tots els dies de la setmana, tant laborables com festius.

Per a beneficiar-se’n, cal que l’usuari disposi de teletac. Addicionalment a aquestes bonificacions, continuaran vigents les aplicades per recurrència, vehicles de baixa emissions i vehicles amb alta ocupació. D’altra banda, es mantindrà la gratuïtat dels actuals recorreguts interns de l’autopista C-32.

Per posar en marxa el nou sistema, la concessionària ha instal·lat un conjunt de pòrtics als diferents accessos per detectar i identificar el pas de vehicles que disposin del sistema de pagament VIA T. Aquesta instal·lació reconeix el recorregut real de cada usuari, sense barreres físiques, i calcula l’import del trajecte efectuat de manera automàtica.

Els treballs han inclòs la integració dels pòrtics a la xarxa elèctrica i de fibra òptica mitjançant el traçat de noves canalitzacions o aprofitant-ne d’existents. Les obres han comptat amb un pressupost d’1,26 milions d’euros al tram del Maresme i 0,44 MEUR en el del Garraf.

A la comarca del Maresme, el nou sistema s’aplica als recorreguts en el tram Mataró – Palafolls (fins a la carretera GI-600), de la C-32. En concret, abasta els accessos de Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt, la barrera i l’accés d’Arenys i la barrera de Santa Susanna. Per exemple, un turisme amb teletac que fa el recorregut Mataró Nord – Canet de Mar (barrera Arenys de Mar Nord) passarà dels 2,27 euros actuals als 1,37 del sistema de peatge tancat, amb un descompte de prop del 40%.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per