El Maresme impulsa el lloguer social | Diari Maresme buying zithromax in mexico want to buy viagra order retin a micro online zithromax purchase canada buy vermox walgreens
divendres, 22 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme impulsa el lloguer social

Pisos a Mataró | Foto: Arxiu

Pisos a Mataró | Foto: Arxiu

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha aprovat una línia de subvenció que servirà per ampliar el parc d’habitatges de lloguer social a la nostra comarca. Fonts comarcals han informat que aquests ajuts van destinats tant a propietaris com a llogaters.

En el cas dels propietaris, aquest ajut econòmic s’atorga a les persones que disposen d’un habitatge lliure i desocupat, i el volen posar en lloguer mitjançant el programa de la Borsa de Mediació del CCM. Pel que fa als llogaters, els ajuts es destinen a les persones que al llarg de 2014 han llogat l’habitatge a través també d’aquesta mateix programa comarcal.

Els ajuts econòmics aprovats subvencionen una part dels arranjaments, condicionament, reparació de desperfectes i altres incidències de caràcter puntual dels habitatges llogats. També subvencionen la tramitació de la cèdula d’habitabilitat, el certificat d’eficiència energètica i una part de les despeses dels esmentats arranjaments. Per últim, els ajuts subvencionen la fiança dels lloguers a través del programa de la Borsa de Mediació. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 31 d’octubre.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per