buy micardis hct viagra online in spain how to buy cheap propecia buy aciclovir online uk lexapro online india
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘El plaer del llibre de paper és insubstituïble’

Marta Texidó

Marta Texidó

Nascuda del món digital a través del portal thesecretlarevista.com, la nova editorial ‘The Secret la revista – Edicions’ acaba de publicar ‘Micro-Secrets’, una obra que combina un recull de fotografies originals amb micro-relats de l’escriptora Montserrat Cornelles. Aquest llibre, el primer d’una nova col·lecció impulsada per la nova editorial, ja es pot trobar en algunes llibreries del Maresme. Entrevistem Marta Texidó qui, juntament amb Irene Roca, en són les editores.

Com ha nascut ‘The Secret la revista – Edicions’?
Curiosament, d’una manera inesperada i gens agradable. Per a la publicació del primer llibre va contactar amb nosaltres un editor que ens va anar demanant diners per avançat i, el dia mateix de la presentació, ens telefona l’impressor per dir que no tindríem els llibres perquè l’editor – que encara està desaparegut – no havia pagat res. Finalment, com editores, vam decidir assumir els llibres. A més, tenir la Irene Roca com a sòcia, una persona que em mereix tota la confiança, també ha estat una cosa bàsica i imprescindible.

Portada: 'Micro-secrets'

Portada: ‘Micro-secrets’

Per què heu decidit fer el salt del món digital al de paper?
Sempre he comentat que he nascut en una impremta del barri del Coll de Barcelona, crec que era irremeiable arribar a aquest punt. El paper no morirà mai, conviurà amb el món digital. Tenir un llibre a les mans, sentir l’olor i el tacte del paper, el fet de passar els fulls… tot plegat proporciona un plaer insubstituïble.

En què consisteix la col·lecció que acabeu d’estrenar?
Bàsicament en treure a la llum el millor de moltes persones que ja són grans escriptors i que, per motius que tots sabem, no poden editar en el monstre del món editorial; per això és tan important que hi hagi editorials petites que apostin per les bones obres. Perquè si no fos així, molt de talent quedaria a l’ombra… i tots hi perdríem.

Per què heu apostat pel gènere dels micros-relats?Perquè ens agrada molt. I per anar obrint boca, ens ha semblat un molt bon començament. No són micro-relats normals, són màgics.

Com valores l’aportació creativa de Montserrat Cornelles?
Inesgotable i sorprenent. Començar amb ella és tenir l’èxit assegurat.

.

.

Quins canals fareu servir per distribuir les obres?
Veiem que les distribuïdores només aposten per les editorials que tenen més d’un llibre publicat: Per aquest motiu i, evidentment perquè tenim una sel·lecció de bons llibres per publicar, això és el que ens proposem fer de manera immediata: ampliar la col·lecció “The Secret la revista”. De moment, la feina de la distribució la fem nosaltres. I ja podem dir, i amb molta satisfacció, que al Maresme, algunes de les millors llibreries ja tenen el nostre llibre.

Com estan acollint la proposta els primers lectors?
Doncs molt bé. De fet crec que ja esperaven una mica que féssim un llibre “en paper”. Estan molt contents i a la primera presentació que es va fer a Barcelona van venir gairebé cent persones.

.

.

Quin serà el proper projecte que portareu a terme?
El proper projecte és quasi ja una realitat. El nostre segon llibre sortirà per Sant Jordi; un llibre fantàstic del qual se’n parlarà molt, bona literatura, per als sibarites de les lletres. Es tracta d’una novel·la preciosa de la mateixa autora, la Montserrat Cornelles. Es titula “En nom de Lucrècia” i gira a l’entorn de la figura de Lucrècia Borja. No només és una bona història molt ben documentada, és molt més que això: és una novel·la que es mastega… per a paladars exquisits, vaja.

Text: R. Joan T. Font | Fotos: The Secret la revista

‘Micro-secrets’ es pot trobar a:

-Llibreria LIBRARY del Masnou
Passatge baixada al port,7 tel.935 550 006

-Llibreria La Llopa de Calella
Carrer Sant Joan/Bruguera,111
Tel.937 661 634

-Llibreria Saltamartí de Badalona
Canonge Baranera 78
08911 Badalona
Tel.933 84 00 71

6 comentaris per a “‘El plaer del llibre de paper és insubstituïble’”

 1. Rosa Pomareda ha dit:

  Hola;

  A Barcelona hi ha algun lloc on es pugui adquirir el llibre?

  Moltes gràcies.

 2. Ricard ha dit:

  Bona nit Rosa. Em penso que al seu web informa que el llibre es pot comprar contrareemborsament. Aquest és l’enllaç: http://www.thesecretlarevista.com/ca/16/Llibres.html

 3. Marta Texidó ha dit:

  Ben aviat us podrem informar de les Llibreries de Barelona que tenen el nostre primer llibre,
  Moltes gràcies a totes/tots
  Marta

 4. Marta Texidó ha dit:

  Ja és pot trobar el nostre primer llibre a les Llibreriies de El Corte Inglés. Moltes gràcies a tootes/tots.
  Marta Texiidó-Irene Roca i Montserrat Cornelles
  Editorial:The Secret la revista, Edicions

 5. Marta Texidó ha dit:

  Ja tenim els 3 primers llibres també a la Casa del Llibre.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per