can i buy viagra in spain over the counter doxycycline price online buy clonidine online canada where to buy tretinoin cream in canada where to buy nizoral shampoo in philippines
dimarts, 25 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els gossos podran accedir a la platja d’Arenys

Foto: sxc.hu

Foto: sxc.hu

L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha modificat l’Ordenança de tinença d’animals de companyia per flexibilitzar l’entrada dels gossos a les platges del municipi. Des del consistori arenyenc han destacat, però, que la mesura els permetrà accedir-hi en un horari limitat.

Fins ara, la normativa vigent prohibia l’accés dels gossos durant els mesos d’estiu. A partir d’ara, la modificació permet reduir aquest període i hi podran anar durant tot l’any; però, de l’1 de juny al 16 de setembre serà només en l’horari de 6 a 8 del matí. Fora d’aquest període, l’accés es podrà fer en qualsevol moment del dia.

Aquesta mesura va comptar amb el recolzament i una valoració positiva de totes les forces polítiques del consistori, a excepció d’ICV, que es va abstenir, perquè troben a faltar un espai d’esbarjo per a gossos a Arenys de Mar. En aquest sentit, la regidora de Sanitat, Soraya Real (CiU), va assegurar que el govern ja està treballant per trobar aquest espai, entre diversos indrets que ja haurien localitzat, i que es tracta d’un projecte de futur.

2 comentaris per a “Els gossos podran accedir a la platja d’Arenys”

  1. ALBA ha dit:

    Es molt bona idea i molt agradable que es tingui en compte els horaris per poder anar a passejar amb el gos.Pro que no estigui proivit al estiu.

  2. […] El govern municipal d’Arenys de Mar està a punt d’enllestir una nova modificació de l’Ordenança de tinença d’animals domèstics amb l’objectiu d’ampliar les hores d’entrada dels gossos a les platges del municipi durant els mesos d’estiu. Segons avancen fonts municipals, aquesta modificació, que s’aplicarà en les pròximes setmanes, preveu que entre l’1 de juny i el 15 de setembre els gossos puguin accedir a les platges en horari de 8 del vespre a 8 del matí, ampliant substancialment les hores de permissivitat que hi havia fins ara. […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per