dilluns, 24 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Els nens s’han trobat amb un Tió que camina’

.

El senyor Tió, a Sant Vicenç de Montalt

Per primera vegada apareix al carrer i centres comercials de les poblacions catalanes un personatge itinerant que, malgrat que hi és a totes les llars, només arribava als carrers en dies puntuals.

En Paco Rodríguez és el pare d’aquesta original idea.

Com se’t va ocórrer aquesta idea?
És molt simple. Veia que pels carrers del meu poble, Calella, figures o personatges que no tenen rés a veure amb la tradició catalana, i jo no em sentia identificat. Vaig idear com convertir el Tió en un personatge que arribés a la gent i, així, va néixer el Senyor Tió.

Pensaves que tindria tant d’èxit?
Inicialment no tenia clar com difondre aquesta idea; si fent jo mateix de conte-contes o d’altres, però vaig contactar amb els amics de Oh! Events i ràpidament varem desenvolupar una campanya de comunicació i difusió del personatge Senyor Tió.

En José Antonio Cortés és la persona que dóna vida al Senyor Tió.

.

.

Què tal ha estat la rebuda per part dels nens al Senyor Tió?
Ha estat brutal. Els nens s’esperaven, com sempre, la figura del Pare Noel i s’han trobat amb un Tió que caminava.

Quines són les activitats que fa el Senyor Tió?
Els nens aprenen les cançons típiques de fer cagar el tió d’arreu de Catalunya alhora que, picant, reben xuxes i xocolates.

Què és el que més li ha agradat d’aquest personatge?
La capacitat que té d’interactuar molt més amb el nens. És sorprenent l’impacte que produeix i, sobretot, la participació de la majoria dels pares.

En Juli Tardío, gerent de Oh! Events, empresa que gestiona el Senyor Tió.

A qui comercialitzeu el Senyor Tió?
El Senyor Tió l’oferim a tots els centres comercials, organitzadors de Fires i promotors de mercats, com una alternativa de acció cultural pròpia respecte a les habituals de Pares Noel o personatges infantils.

Què us diuen els vostres clients?
Els hi costa una mica fer el canvi, els típics Pares Noel o els ninos de Disney és una aposta segura per a ells. No obstant, els que tenen una mica de sensibilitat i d’identitat pròpia aposten per aquesta nova idea, amb un esplèndid resultat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per