get retin a online where can i buy skelaxin 800 mg provera buy buy xenical in dubai cheap generic viagra in canada
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘La fórmula del éxito’, d’Agustín Grau

Portada del llibre

Portada del llibre

“De res serveixen els negocis si no sabem qui som ni què fem aquí”. Aquesta frase podria servir de resposta a què intenta oferir-nos l’autor a la seva obra. ‘La fórmula del éxito’ és autoajuda amb emprenedoria, és triomf a dins i a fora, és alè cap a tots aquells convençuts de que ja no n’hi ha sortida, de que tot està acabat al món laboral. Agustín Grau elabora un llibre amb el que caminar cap a la realització dels nostres somnis professionals, ens convenç de que la crisis és una oportunitat.

“La crisis és l’època en la que allò vell no acaba de morir i allò nou no acaba de néixer”. I els pares d’allò nou hem de ser nosaltres: aquells que tenim front nostre un món on tot el que és conformista, rutinari o pautat està decaient. És el moment de la innovació, de deixar a la nostra ment esplaiar-se amb tot allò que hem somiat. Estem vivint una època que demana a crits renovar-se, que es destrueix per a deixar esquerdes a tots aquells decidits a plantar la llavor del treball dels seus somnis. És el moment dels emprenedors, de treballar per a un mateix, de trencar amb la idea de treballar fins a defallir.

Agustín Grau ofereix al seu llibre un viatge amb distintes parades al que cada una és una ensenyança amb la fi de convèncer-nos que aferrar-se al somni és el que donarà sentit (i diners) a les nostres vides. Però tot això no és possible sense haver triomfat abans amb nosaltres mateixos. L’autor recull la famosa expressió que defensa els ulls com a miralls de l’ànima per reelaborar-la amb l’afirmació del previ treball interior per al posterior triomf exterior.

Un mestre de la vida que es centra en el treball, això és Agustín Grau. Sense estimar-nos ni valorar-nos, sense saber de les nostres capacitats ni estar convençuts del que som capaços no podrem començar cap projecte. Els diners són energia, les nostres vides no són més que fonts d’energia que duren més o menys. Si tot és energia, el més aconsellable és saber fondre’s en ella per a seguir el seu recorregut i així arribar a l’harmonia d’una vida d’èxit.

‘La fórmula del éxito’ és aquella destral que trenca el mar gelat que portem dins que tant defensava Kafka. Paraules directes, sense miraments, dirigides al nostre ego, al confort, a tot allò que ens fa obsessionar-nos amb les nostres queixes, amb la complaença diària que ens impedeix aixecar-nos i complir el nostre somni.

“El mètode definitiu per a generar ingressos milionaris creant des del cor”. Aquest és el lema d’aquesta obra. Intentar-ho o no, ja és cosa de cada lector.

Víctor González | @libresdelectura

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per