provera uk buy nexium cheap canada methylprednisolone buy online uk cheap orlistat 120mg buy lamisil tablets online australia
dissabte, 21 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Millores elèctriques a Mataró

La zona, abans i després | Foto: Endesa

La zona, abans i després | Foto: Endesa

Endesa ha enllestit recentment els treballs de remodelació d’una línia elèctrica de mitja tensió a Mataró. Segons la companyia elèctrica, l’objectiu principal és millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament a més de 6.500 clients de la zona urbana de la capital del Maresme i de Sant Andreu de Llavaneres. Aquesta operació també ha contribuït a integrar la xarxa en l’entorn urbà i reduir el seu impacte visual.

Les actuacions, que han tingut una inversió de 26.000 euros han consistit a reconfigurar els elements de suport de la línia elèctrica al seu pas pel carrer Ronda de Cervantes, amb l’objectiu d’eliminar barreres arquitectòniques en aquesta zona. Més concretament, els operaris han instal·lat una torre metàl·lica on s’hi ha connectat un tram de línia àrea d’uns 110 metres. Segons informa Endesa, aquesta actuació ha permès prescindir de 4 pals de fusta, dos suports de formigó i un tram de cable elèctric aeri de doble circuit d’uns 1.252 metres. Tots aquest elements han estat retirats.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per