cytotec beli online clomid cheap uk coumadin purchase order tamoxifen uk valtrex generic online
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Molts núvols i temperatures fresques

.

.

Nou cap de setmana de novembre, aquest però marcat per unes temperatures fresques i la presència de força núvols; tot en un context ple de tardor.

Aquest dissabte esperem un dia variable, amb intervals de núvols, i fins i tot alguna gotellada es podria escapar cap a primeres hores del matí cap al centre i sud de la comarca. Vents variables moderats amb mar de fons i onades superiors al mig metre arribant fins al mentre d’alçada. Temperatures sense grans canvis, l’ambient fred del matí es mantindrà.

.

.

De cara a diumenge, la jornada vindrà marcada de nou per molts núvols que s’alternaran amb estones de sol, de cara a la tarda aquests núvols podrien compactar-se i es que de cara a la nit de diumenge a dilluns un nou front ens creuarà donant algunes precipitacions amb una nova baixada de temperatures. La mar continuarà força moguda amb un onatge superior al metre d’alçada, tot plegat a causa de la mar de forns del sud que continuarem patint a les costes de la comarca.

En propers dies, a partir de dimarts sembla que la estabilitat ens acompanyarà, amb unes temperatures fresques i vents moderats cap a mitjans de setmana.

Marc Rusiñol

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per