Mor l’historiador Jordi Amat i Teixidó | Diari Maresme buy provera online uk purchase yasmin birth control cialis buy online canada himalaya ayurslim online india can you buy dulcolax suppositories over the counter
dissabte, 23 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mor l’historiador Jordi Amat i Teixidó

Jordi Amat i Teixidó

Jordi Amat i Teixidó

El doctor en història contemporània, mestre de català, professor i escriptor Jordi Amat i Teixidó ha mort aquest diumenge als 55 anys d’edat víctima d’una malaltia oncològica. L’historiador calellenc també va ser el fundador i president de l’Associació Amics de Calella, articulista i conferenciant. Jordi Amat també va promoure la creació del Centre d’Estudis Històrics de Calella per estimular la investigació i la recerca locals. A més, ha estat vinculat a diverses entitats i associacions de la comarca.

L’historiador calellenc, un home molt compromès amb la seva ciutat i Maresme, va publicar nombrosos treballs i llibres vinculats a la història local i comarca, amb especial atenció al període de la República i la Guerra civil.

El funeral tindrà lloc aquest dimarts 14 d’octubre, a les 9 del matí, a la parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella.

Totes les persones que formem part de la Redacció de Diari Maresme, mitjà on Jordi Amat i Teixidó ha col·laborat amb assiduïtat, expressem el nostre condol a la seva família i amics per tan sentida pèrdua.

2 comentaris per a “Mor l’historiador Jordi Amat i Teixidó”

  1. Sergi ha dit:

    EPD
    El millor professor que he tingut mai!

  2. Ester ha dit:

    Inolvidables les seves classes d’ historia! Un autèntic apassionat! Descansi en pau!

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per