nizoral cream buy in uk buying prednisone in mexico buy ventolin evohaler purchase iv benadryl buy low dose naltrexone in south africa
divendres, 20 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nombroses incidències per les tempestes

La Riera d'Arenys de Mar, ahir dilluns

La Riera d’Arenys de Mar, dilluns | Foto: M.R.

Les fortes precipitacions, acompanyada en molts casos de calamarsa, han afectat novament amb força intensitat la comarca del Maresme. Per exemple, a Vilassar de Mar la pluja ha acumulat 45,1 mm d’aigua. Segons informa Meteocat, en només mitja hora han caigut 44,5 mm, dels quals 29 mm en tan sols 10 minuts. Les rieres de la comarca han baixat amb força virulència afectant la circulació de vehicles a la carretera N-II. També hi ha hagut nombroses inundacions de carrers, locals i baixos d’edificis.

A més la circulació de trens ha quedat interrompuda a l’estació de Premià de Mar. Fonts de Rodalies han informat que els combois romandrien detinguts més temps de l’habitual a les estacions a mesura que s’anessin apropant a la zona afectada. La circulació ha estat tallada per uns tendals d’una guingueta que el fort vent i la pluja han arrencat i han caigut sobre la catenària. Sobre dos quarts de 6 de la tarda s’ha restablert la circulació de trens per una via, i posteriorment s’ha restablert el servei completament.

Per la seva banda, Protecció Civil ha demanat a la ciutadania que s’allunyi de rieres, rius, punts subterranis i zones inundables i, especialment, a zones properes a la costa.

Dades

Segons fonts de protecció Civil, el municipi des d’on s’han rebut més trucades al 112 és Vilassar de Mar (27), seguit de Premià de Mar (11), Barcelona (4), Badalona (4) i El Masnou (4). A Mataró, Badalona i Mollet del Vallès, la caiguda d’arbres ha afectat algun vehicle que estava estacionat, però cap persona ha resultat ferida. Des del Maresme els bombers han estat requerits en una quarantena d’ocasions.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per