where to buy clindamycin phosphate and benzoyl peroxide gel buy tretinoin gel buying doxycycline in vietnam cheap accutane 40 mg can you buy finasteride online
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Núvols, alguna gotellada i estones de sol

.

.

Comencem aquest cap de setmana que vindrà marcat per la presència de molts núvols a la comarca, tot i que amb força estones de sol. De moment aquest divendres cal esmentar les potents tempestes que ens han creuat durant el matí i que de nou poden tornar a repetir-se durant la tarda.

Així doncs, jornada de divendres marcada per molts núvols, vent reforçant-se de Nord-Est i tempestes i ruixats que podran descarregar enlloc de la comarca i fins i tot enlloc de Catalunya i és que l’arribada d’un front amb una mica d’aire fred en alçada farà que els ruixats reguin qualsevol punt de Catalunya i localment descarregar de manera intensa i acompanyada de tempesta. En aquest sentit el Servei Meteorològic de Catalunya ha donat l’avís per intensitats de precipitació elevades arreu del territori fins a primeres hores del matí de demà. També ens trobem en avís per acumulacions superiors als 100mm durant tot el dia d’avui i part de la matinada. Per tant precaució aquesta tarda amb zones inundables, pàrquings, passos subterranis, baixos i per descomptat els torrents i rieres que tenim a la comarca. Pel que fa a la mar, onatge de mig a un metre d’alçada amb maror, àrees de forta maror i lleugera mar de fons del nord-est. Vents intensos del nord-est. Les platges no cal dir que predominen les banderes vermelles arreu de la comarca donada la presència de molts residus provinents de les rieres.

.

.

De cara a dissabte, semblaria que el temps tendiria a estabilitzar-se a gran part de Catalunya, tret de la costa on costarà de fer net. Fins i tot algunes gotellades a primeres hores del dia podrien afectar-nos tendint a marxar ràpidament mar endins. Els núvols poc a poc podrien trencar-se tot i que difícilment acabarien desapareixent. Durant la tarda alguns ruixats es podrien generar cap al nord-est de Catalunya i acabar baixant cap al nord del Maresme cap a darreres hores del dia ja de forma molt desgastada si acaben arribant. Vents perdent intensitat més variables tot i que la mar continuarà remenada donada la mar de fons que farà ondejar a bona part de les platges del maresme la bandera groga. Les temperatures màximes degut a la presència del sol tendirien a pujar respecte les màximes de divendres, les mínimes pel contrari no acabarien de remuntar.

.

.

Diumenge serà el dia més estable, encara amb alguns núvols durant el matí, més trencats que no pas els de dissabte però poc a poc a mesura que passin les hores tendiria a tapar-se de nou. Les temperatures continuarien la pujada i la mar tendiria a encalmar amb onatge inferior al mig metre d’alçada i entre marejol i maror amb lleugera mar de fons trobarem a les platges. Vents febles i força variables.

En propers dies tot semblaria indicar que l’estabilitat continuaria imposant-se amb un ambient més estiuenc.

Text: Marc Rusiñol

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per