is it illegal to buy viagra online in usa buy promethazine codeine in canada cymbalta purchase online requisitos visa actos de comercio proscar order online
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pere Aragonès, cap de llista d’ERC Pineda

Pere Aragonès | ERC Pineda

Pere Aragonès | ERC Pineda

El republicà Pere Aragonès ha obtingut els avals necessaris per encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana-JuntsxPineda per a les properes Eleccions Municipals de 2015 de Pineda de Mar.

Un cop tancat el passat 25 de juny el procés d’elecció del o la cap de llista per a les eleccions municipals 2015 a Pineda de Mar, l’única precandidatura presentada va ser l’encapçalada per Aragonès. Com el candidat va reunir els avals necessaris, va quedar proclamat com a cap de llista dels republicans a les municipals del 2015 a Pineda.

La ratificació de la seva candidatura es realitzarà en Assemblea Extraordinària el proper 4 de juliol al local d’Esquerra Pineda per part de la militància i dels simpatitzants. Un altre dels punts a tractar a l’Assemblea serà la ratificació dels membres de la Comissió Electoral Local, òrgan encarregat de la confecció de la llista per a les eleccions municipals 2015.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per