ordering furosemide where to buy prilosec capsules nolvadex online paypal how to get valtrex for cheap buy generic cialis online india
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premi Finixer per al Half Challenge

Una imatge del Half Challenge 2012 | Foto: Arxiu

Una imatge del Half Challenge 2012 | Foto: Arxiu

La Xarxa Social per a Esportistes i Organitzadors d’esdeveniments d’esports de resistència, Finixer.com, que inclou triatló, running, trail-running, ciclisme i natació, ha publicat els Premis Finixer a les onze Millors Curses d’Espanya 2013.

A partir dels més de 3.000 vots dels esportistes que hi han participat, el ‘Top3’ (guanyador i dos finalistes) per al Millor Triatló de Mitja / Llarga Distància 2013 ha estat per a la ‘Half Challenge Costa Barcelona-Maresme‘. Les finalistes ‘Extreme Man Salou’ i ‘Triatlón de Elche’ han completat un merescut quadre d’honor d’aquesta categoria. A més, la ‘Cabrilenca BTT‘ ha ocupat la segona posició del rànquing de Millor Marxa BTT 2013.

Els premis Finixer, que van arrencar a finals de 2012, ofereix als esportistes la possibilitat d’explicar la seva experiència a les curses i valorar els diferents aspectes que les composen. L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear una referència a internet en quant a quins esdeveniments val la pena afegir al calendari de l’esportista o quins han de millorar a properes edicions.

Per altra banda, vist l’interès que han despertat aquests premis, l’organització ha avançat que l’edició 2014 ja està en marxa,

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per