can you buy valtrex in stores where to buy cytotec in the philippines 2015 buy cheap neurontin buy cipro uk buy kamagra gel uk
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià de Dalt no retirarà l’estàtua de Pujol

L'estàtua de Jordi Pujol | Foto: Aj. Premià Dalt

L’estàtua de Jordi Pujol | Foto: Aj. Premià Dalt

L’Ajuntament de Premià de Dalt mantindrà els honors atorgats a l’expresident Jordi Pujol i Soley, després que la Comissió de Valoració dels Honors i Distincions ho hagi decidit per unanimitat. Aquest òrgan, format per un total de onze representants de la societat civil,  tres tècnics municipals i quatre càrrecs electes, va prendre aquesta decisió en una reunió celebrada el passat 8 de setembre.

Després dels fets confessats per Jordi Pujol, el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i el Partit Popular (PP) van presentar el 30 de juliol i el 5 d’agost, respectivament, dues instàncies sol·licitant la retirada dels honors concedits a l’expresident de la Generalitat per part del consistori premiarenc.

Segons informen fonts de l’Ajuntament, els integrants de la Comissió, tot i reconèixer la gravetat dels fets confessats per Pujol, entenen que Premià de Dalt no ha de jutjar els fet ocorreguts. Per aquest motiu, els seus integrants van concloure unànimement que encara persisteixen els motius pels quals el Consistori va distingir en el seu moment l’expresident de la Generalitat: la seva estreta vinculació amb Premià de Dalt i la seva trajectòria envers Catalunya, des de la seva joventut i fins avui, incloent els 23 anys en què va presidir el país. Cal recordar que arran de la confessió de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, l’Ajuntament de Premià de Dalt va anunciar que revisaria, a través d’aquesta comissió constituïda per acord de Ple els honors que en el seu moment se li van atorgar.

Els honors concedits a l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol i Soley, per part de l’Ajuntament de Premià de Dalt són el títol de Fill Adoptiu de Premià de Dalt (1997), el nom a la plaça Jordi Pujol (2006) i la col·locació de l’escultura (2011).

1 comentari per a “Premià de Dalt no retirarà l’estàtua de Pujol”

  1. […] de Premià de Dalt, que recentment va decidir mantenir l’estàtua i els honors a l’expresident, ha condemnat els fets. A hores d’ara, el consistori premiarenc ha […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per