dimecres, 19 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Preparen una estelada humana al Maresme

Imatge: ANC

Imatge: ANC

Les assemblees territorials de Mataró i el Maresme de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han informat que estan preparant la Senyera i Estelada Humana del Maresme. Aquest acte tindrà lloc el proper dia 10 de maig, a les 5 de la tarda, al Parc Central de Mataró.

Segons l’organització, l’objectiu és aplegar un mínim de 2.000 persones que, mitjançant una coreografia especial, formaran les diverses banderes que han representat Catalunya i el sobiranisme català al llarg de la història. Els membres de l’ANC preveuen que sigui “una acció molt plàstica i espectacular”.

L’acte es desenvoluparà a la pista asfaltada del Parc Central (parc antic) i les persones interessades en prendre-hi part s’hauran d’inscriure prèviament, fins al 7 d’abril, a través de la web estelada-humana.cat.

La Territorial de Mataró de l’ANC va ser constituïda el setembre del 2011. Actualment està formada per més de mig miler de persones i el seu objectiu és adaptar el pla estratègic general de l’Assemblea Nacional Catalana a l’àmbit local.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per