cheap viagra pills canada dapoxetine purchase in india buying clomid cheap online buying synthroid canada buy hoodia gordonii canada
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Simulacions de delictes al descobert

Foto: sxc.hu

Foto: sxc.hu

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar han imputat, entre els mesos de novembre i gener d’enguany, quatre persones com a presumptes autores d’un delicte de simulació de delicte. Segons la policia, els denunciants simulen habitualment robatoris violents, sobretot de telèfons mòbils d’alta gamma, per posteriorment cobrar de les asseguradores. Normalment, són casos de persones que han perdut els seus objectes i realitzen denuncies falses assegurant que han estat víctimes d’estrebades.

Els últims casos resolts van tenir lloc quan una veïna de Vilassar de Mar de 50 anys, de nacionalitat espanyola, va denunciar que havia patit un robatori violent d’un telèfon mòbil al seu municipi. Les investigacions van acabar quan la denunciant va reconèixer finalment que havia perdut el seu mòbil al gimnàs. Un altre cas va succeir a l’àrea de servei de l’autopista C32 a Teià, on un senyora de 71 anys d’edat de nacionalitat espanyola i veïna de Barcelona, va denunciar que havia estat víctima d’una atracament amb navalla. Posteriorment, les càmeres de seguretat van evidenciar que, tot i que havia patit el robatori de la bossa, no hi havia cap mena de violència.

Els Mossos d’Esquadra han informat que la coordinació policial amb les companyies d’assegurances, així com “les incongruències i contradiccions” mostrades per les suposades víctimes, fan que els agents sospitin d’aquestes denúncies i les investigacions posteriors permeten demostrar la inexistència dels fets penals denunciats. “En algun cas si que ha existit un il·lícit penal, però es tractaria d’un furt al descuit i no pas un robatori amb violència com manifesten a les denúncies interposades”, conclouen les mateixes fonts.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per