is nolvadex illegal to buy suhagra 100 order buy sildenafil south africa nexium purchase canada genuine viagra online usa
dissabte, 22 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera formalitza les millores a la BV-5121

El projecte | Font: Aj. Tordera

El projecte | Font: Aj. Tordera

L’Ajuntament de Tordera ha formalitzat aquest dimarts el contracte d’obres del projecte d’eixamplament de ponts i millora de l’itinerari de vianants a la carretera BV5121, que uneix Tordera i Sant Pere. L’alcalde, Joan Carles Garcia, i els responsables directius i tècnics de l’empresa adjudicatària Aglomerats Girona, han signat el contracte que ha de permetre començar les actuacions a mitjans del mes de juny, una vegada aprovat el Pla de seguretat i salut que és el darrer tràmit administratiu que resta per poder executar les obres.

Foto: Arxiu

Foto: Arxiu

Segons informa el consistori torderenc, l’objectiu principal del projecte és donar una solució “viable, segura i funcional” per als vianants al llarg de la carretera fins a Sant Pere. Per fer-ho possible, el projecte compta amb la construcció d’un itinerari de vianants al llarg de tota la calçada, amb una vorera de dos metres d’amplada, que obligarà a ampliar els ponts existents i a renovar el sistema d’enllumenat i del drenatge de la calçada.

L’obra es va adjudicar el passat 22 de maig a l’empresa Aglomerats Girona per un import d’1.114.455 euros. Tota l’obra està subvencionada per la Diputació de Barcelona, que és l’administració competent en les actuacions que es realitzin en aquesta carretera.

La BV-5121

La carretera objecte d’aquest projecte és la via de connexió principal del municipi amb dos punts d’interès existents com són la zona esportiva i el parc Prudenci Bertrana. A més aquesta via connecta el nucli urbà amb l’estació de trens, el polígon industrial Can Verdalet i addicionalment és l’alternativa Nord per a la connexió de Tordera amb la N-II i l’AP7. És per això que la BV5121 suporta un important volum de trànsit que perjudica tant les condicions de seguretat com de comoditat dels ciutadans. Aquest fet implica que el projecte millori també substancialment les condicions del trànsit rodat mitjançant la millora de les interseccions existents. Per aconseguir-ho, el projecte dibuixa també la construcció de dos bucles que eliminaran els actuals girs a l’esquerra que actualment es produeixen en diversos punts del recorregut per millorar així la seguretat als accessos cap al Prundenci Bertrana, la zona esportiva i també l’accés a l’estació i al polígon Can Verdalet.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per