cheap promethazine buy strattera online canada zyrtec coupons online 2013 xenical order online uk where to buy sildenafil tablets
dissabte, 21 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vilassar uneix dues avingudes amb un pont

El nou pont | Foto: Aj. Vilassar Mar

El nou pont | Foto: Aj. Vilassar Mar

Les avingudes Carles III i Lluís Companys de Vilassar de Mar, fins ara separades per la riera de Cabrils, quedaran unides pel nou pont que s’inaugurarà aquest divendres 25 de juliol, a partir de les 7 de la tarda. Segons informa l’ajuntament, aquesta obra, finançada íntegrament per la Diputació de Barcelona, permetrà millorar la seguretat i mobilitat al municipi, salvant l’obstacle natural de la riera. A més, permetrà el trànsit de vehicles en doble sentit, així com també l’accés per als vianants.

Les obres, que es van iniciar al novembre del 2013, ja han arribat a la seva fi donant resposta a una reivindicació històrica del municipi, unint el veral de les Pinedes amb la zona del poble situada a l’altre marge de la riera. El consistori vilassarenc ha informat que el nou pont ha quedat totalment integrat amb el paisatge urbà de l’entorn, i la cruïlla compta amb semàfors i passos de vianants a tots els punts de la intersecció per facilitar la mobilitat tant dels vehicles com dels vianants.

A l’acte d’inauguració hi assistiran entre altres el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, acompanyat de l’alcalde, Joaquim Ferrer, i altres representants de l’Ajuntament. El consistori ha avançat que serà un acte festiu que comptarà amb els parlaments de les autoritats i les actuacions i cercaviles de les colles de l’AVAL.

Fonts municipals han informat també que en el moment de l’obertura del nou pont, el tram de la carretera de Cabrils comprès entre el carrer Santa Maria i la N-II tindrà un únic sentit de circulació, de baixada direcció mar, i ja no es podrà fer l’entrada al poble per Escultor Monjo, que serà només de sortida. En el seu lloc s’ha habilitat una nova entrada i sortida al municipi des de la N-II, a l’altura de la Ronda Vilassar, que s’afegeix a les ja existents a la carretera d’Argentona i al Mercat de Flor. Amb aquest canvi de circulació a la carretera de Cabrils, les tres línies de bus que hi circulen, la C-12, la C-30 i la N81, canviaran part del seu recorregut. Per altra banda, a partir del 15 de setembre s’iniciaran les obres per adequar l’avinguda Escultor Monjo en carrer urbà per millorar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per