buy clomid south africa retin-a micro pump buy online buy furosemide 40 mg order generic accutane online clomid visao
dissabte, 22 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una projecte esportiu rus s’interessa per Calella

Foto: Aj. Calella

Foto: Aj. Calella

La representant de The National Projects Foundations (NPF), una fundació russa interessada en portar el projecte ‘Kids Quarter’ a Calella, es va reunir dilluns amb l’alcaldessa de la ciutat, Montserrat Candini (CiU), per explicar el contingut del projecte. Aquesta reunió és fruit dels contactes que Candini va dur a terme en el seu darrer viatge a Moscou.

Kids Quarter‘ és un projecte que consisteix en organitzar estades per a nens i nenes a Calella relacionades amb l’esport. Des del consistori calellenc han avançat que en aquest cas s’estaria parlant de tres estades, cadascuna d’elles relacionada amb en les modalitats esportives de natació, futbol i bàsquet.

La particularitat d’aquest projecte consisteix en què els nens vindrien acompanyats pels seus pares, que entre altres propostes podrien aprofitar la seva estada per a fer turisme cultural. Segons informa l’Ajuntament de Calella, “la filosofia del projecte és aprofitar l’esport per a fer unes vacances en família, fer un intercanvi cultural Catalunya-Rússia i, tot això, en un entorn respectuós amb la natura”.

Montserrat Candini, acompanyada del tinent d’alcaldia de Recursos generals i Hisenda, Xavier Pedemonte, i pel tinent d’alcaldia de Ciutadania, Xavier Arnijas, ha assegurat que Calella és “un marc idoni” per portar a terme aquesta prova pilot. L’alcaldessa ha subratllat que la ciutat acompleix “tots els requisits”, i ha destacat que un dels trets diferencials de la ciutat “és el fet de tenir mar i muntanya en un mateix entorn”. Posteriorment a la reunió, va tenir lloc una visita als equipament esportius i culturals de Calella.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per