cialis online aus deutschland can you buy benadryl over the counter in ireland buy lasix online from canada kamagra tablets cheap buy promethazine in mexico
dimarts, 21 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Vila de Sant Pol: ‘Un amor a cada port’

Cartell: Firamar 2014

Cartell: Firamar 2014

El passeig de la Punta de Sant Pol va acollir el passat dissabte 23 d’agost, amb l’assistència d’unes 800 persones, el veredicte del Sisè Concurs de Composició d’Havaneres de Catalunya ‘Vila de Sant Pol de Mar’, dins del Festival d’Havaneres de Firamar 2014.

En el curs del festival, presentat per Joan Piqueras, es van presentar les havaneres guanyadores. El primer premi s’ha concedit a l’obra ‘Un amor a cada port‘, d’Antoni Mas Bou; el segon premi, a ‘El cant de la mar‘, de Martí Batalla Busquets. L’accèssit va ser per a l’havanera ‘Al Mar’, de Sebastià Gironès Garcia (música) i Maria Lluïsa Gascon Prades (lletra). El Premi Popular, decidit per votació entre el públic assistent, es va concedir a ‘Al Mar‘.

Foto:

Foto: Penya Xíndries

Sobre l’escenari van anar actuant els grups convidats al festival. ‘Els pescadors de l’Escala’ van interpretar les tres havaneres de concurs i quatre del seu repertori. Seguidament va haver interpretacions del grups ‘Peix fregit’, ‘Neus Mar’ i, finalment, ‘Port Bo’. Per acabar, els quatre grups interpretaren conjuntament les clàssiques havaneres “La bella Lola” i “El meu avi”, sota la direcció del mestre Josep Bastons.

El Concurs de composició d’Havaneres de Catalunya ‘Vila de Sant Pol de Mar’ està organitzat conjuntament per l’Associació Cultural Penya Xíndries i l’Ajuntament de Sant Pol de Mar. El lliurament de premis va tenir lloc en el passeig de la Punta, de Sant Pol de Mar, durant la Dotzena Cantada d’Havaneres.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per