Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/home/diarimaresme.com/web/anuncis/.default on line 354 Abandona el Grup Municipal de VOLEMataró | Diari Maresme
dimecres, 24 de octubre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Abandona el Grup Municipal de VOLEMataró

Anna Caballero | Foto: Aj.

Anna Caballero | Foto: Aj.

La regidora de VOLEMataró Anna Caballero, una de les tres regidories obtingudes per aquesta formació en les passades eleccions municipals, deixa el Grup municipal però conserva l’acta com a regidora no adscrita.

A través d’un comunicat adreçat als mitjans, Caballero ha manifestat que la seva sortida del Grup Municipal “es deu fonamentalment a una actualització, reestructuració o correspondència real entre l’activitat del Grup Municipal i el treball col·lectiu de tot el ventall participatiu de l’organització de Podem Mataró, plantejant una amplificació i concreció de la filosofia del partit en una major participació popular a la vida política”. Anna Caballero considera que, per aquest motiu, el mecanisme de Regidora no adscrita l’entén com la “millor eina” per dur-ho a terme.

A més d’aclarir que segueix formant part del partit Podem i que no posa en dubte la seva política general, la regidora mataronina afegeix que ha estat “un orgull haver format part d’aquesta Agrupació d’Electors que ha assolit una fita històrica posant tres dones al capdavant de la mateixa”.

Per últim, la nova regidora no adscrita assegura que seguirà treballant “per i per a tota la gent” i que els seus plantejaments polítics es dirigeixen a “eradicar la dictadura dels mercats i el capital financer, la corrupció, les retallades, i un règim polític que dóna mostres de cansament i ineficàcia”, i es posa a disposició d’altres forces polítiques que coincideixin amb aquests mínims.

1 comentari per a “Abandona el Grup Municipal de VOLEMataró”

  1. […] ha manifesta la seva sorpresa davant la decisió d’Anna Caballero de sortir del Grup Municipal conservant, però, l’acta de regidora. Des d’aquest grup mataroní denuncien que, amb […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per