fluoxetine order online tamoxifen where to buy uk buying viagra in nogales mexico buy lipitor in canada order lexapro canada
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Organitzen actes de suport als imputats pel 9N

Una urna del 9-N | Foto: Arxiu

Una urna del 9-N | Foto: Arxiu

Després de la reunió que varen mantenir la setmana passada, a Argentona, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), les quatre entitats han avançat aquest dilluns els actes que organitzaran per donar suport al president de la Generalitat, Artur Mas, l’ex vicepresidenta, Joana Ortega i la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, per la seva imputació per l’organització de la consulta del passat 9 de novembre (9N). Les esmentades entitats consideren aquestes imputacions com un “atac al mandat democràtic de la ciutadania” i “a la pròpia democràcia”, i destaquen que la consulta va ser un “èxit col·lectiu” en el qual 2,4 milions de catalans van votar sobre el futur polític de Catalunya.

A l’espera de confirmar els detalls, les esmentades entitats han convocat concentracions el dimarts 13 d’octubre, a les 19.30 h,  davant dels ajuntaments de tots els municipis catalans. També han informat que els propers dies 13 i 15 d’octubre acompanyaran els càrrecs imputats quan declarin als Tribunal Superior de Justícia (TSJC) de Barcelona. A més, les entitats convocants han animat als seus socis a enviar una carta de protesta a títol individual dirigida al TSJC.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per