can viagra be purchased over the counter in australia buy aciclovir australia buying doxycycline in thailand buy cytotec misoprostol online cheap zithromax 500mg
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arxiven la causa contra la secretària accidental

Foto: Arxiu

Foto: Arxiu

El Jutjat d’Instrucció número 7 d’Arenys de Mar ha ordenat l’arxiu de la causa corresponent a la denúncia penal contra la secretària accidental de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. Aquesta denúncia, interposada el passat mes de juliol pels regidors del Grup Mixt Josep Manel Ximenis i Esther Sánchez, serà arxivada per sobreseïment provisional, segons han avançat fonts municipals. Els dos regidors denunciants consideraven que la secretària accidental havia comès irregularitats en un informe redactat amb data 9 de juliol de 2015 sobre el grup mixt i el grup municipal de la CUP.

En el Ple celebrat el passat 30 de juliol, els grups municipals d’ERC, PSC, CDC, CUP i PP van acordar una declaració conjunta manifestant el seu rebuig a aquesta denúncia penal. Aquests grups, que consideren que amb aquesta denúncia s’havia creuat una ‘línia vermella, també van subratllar que les picabaralles polítiques mai haurien d’afectar d’aquesta manera els treballadors municipals. En aquest sentit, també van encoratjar el conjunt de treballadors i treballadores municipals a continuar exercint les seves funcions amb absoluta normalitat i amb total respecte a la normativa vigent.

Per la seva banda, el col·lectiu de treballadors del consistori arenyenc es van solidaritzar amb la seva companya a través d’un comunicat de rebuig per l’esmentada denúncia.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per