dilluns, 10 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Busquen possibles fraus a comptadors d’aigua

iNSTA

Instal·ladors a Arenys de Munt | Foto: ACA

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) està col·laborant amb l’Ajuntament d’Arenys de Munt en la revisió i instal·lació de nous comptadors d’aigua en diverses urbanitzacions del municipi. Cal recordar que, des de fa un any, Aigües d’Arenys, l’empresa pública encarregada del subministrament, està duent a terme una campanya de reposició.

Fonts de l’ACA han informat que aquesta iniciativa pretén garantir el bon estat i manteniment de les instal·lacions i, alhora, evitar possibles fraus, en cas en què es detectin comptadors manipulats. Les mateixes fonts han recordat que la manipulació de comptadors i les irregularitats en instal·lacions particulars suposen un frau al servei públic d’aigua que, a més, també poden comportar problemes en el subministrament per als altres usuaris.

Durant el 2014, l’Agència Catalana de l’Aigua ha dut a terme més de 700 inspeccions a establiments, grans consumidors i a usuaris domèstics, per garantir que l’aigua consumida es correspon al recurs facturat i per evitar possibles fraus.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per